AlexMalone_Meetingsinthesun

Alex

Sinds 2015 werkt Alex remote als freelance digitaal strateeg. Ze is haar avontuur begonnen in Australië en heeft daarna aan projecten gewerkt in o.a. Bali, Los Angeles, Singapore en Barcelona. 16 maanden werkte ze zonder vaste basis en was ze constant onderweg. Tegenwoordig heeft ze een thuis op Strijp-S, vanuit daar maakt ze korte en lange (werk)trips.

Suzanne

Ze won ooit goud in het Nederlands team raften. Deze chick is all about ultiem avontuur. Ze startte het succesvolle Instagram account “I love active travel”, en startte haar eigen reisbureau, Pacuara Travel , gespecialiseerd in off the grid travel in Siberië en Afrika. Dit reisbureau managed ze online en remote. Momenteel zit ze voor 3 maanden in Colombia, waar ze uiteraard ook aan het werk zal zijn.

Leena_meetingsinthesun_digtialnomadbali

Leena

Na 19 jaar professioneel dansen had Leena geen idee wat ze vervolgens wilde doen. Bali zou haar wellicht antwoorden geven. Sinds November 2017 woont ze op Bali met haar vriend. In tussen heeft ze een E-book geschreven en heeft ze BADASS MAGAZINE gelanceerd.

Mark

Mark My Fitness was Mark zijn eerste bedrijf. Later kwam daar de social media coach bij. Hij is digitaal strateeg en fanatiek sporter. Hij wordt dan ook gezien als influencer als het gaat om ondernemen en sport. Al zijn ondernemingen bevinden zich online en hij kan dan ook werken waar hij wil. Hij is geregeld voor werk in het buitenland en probeert reizen steeds vaker met werken te combineren.

Elke

Tijdens één van Elke haar reizen kwam ze terecht in Marokko. Ze was meteen verkocht! De energie van het land, de kleuren, de mensen, het maakte een enorme indruk. In 2012 richtte ze Marrakech Musthaves op. Door de vele reizen die Elke maakte naar Marokko leerde ze het land steeds beter kennen en ontstond het idee om dit met mensen te gaan delen. Anderhalf jaar geleden zette ze reisbureau Innerdoorway op. Elke woont in Nederland, maar is zo vaak in Marokko dat het voelt als een tweede thuis.

Charlotte

Ondernemer en businesscoach. Ze runt drie vergaderlocaties van SPOT in het centrum van Amsterdam, en heeft onlangs C Academy opgezet: een platform voor online curssussen. Ze vlogt op instagram stories over haar ervaringen als ondernemer en geeft tips voor andere ondernemers. Ook schrijft ze boeken en heeft een een column met tips in het AD. Als digital nomad reisde ze in 2016 rond en woonde en werkte onder andere in Tokyo, San Francisco, Bangkok en bali.

Meg

Bomvol energie en creativiteit: Meg is dan misschien nog jong, maar met de wereld aan haar voeten en een backpack vol dromen en ideeën wil ze het liefst zoveel mogelijk landen ontdekken. Ze is momenteel nog communicatie studente, maar haar content is next level. Ze is naast studente dan ook content creator en storyteller.

Femke

Houdt van rondjes om de wereld en klagen over het weer. Pretendeert een fitgirl te zijn, maar sport om meer te kunnen eten. Heeft een voorliefde voor haakjes (zoals deze) en komma’s. Is freelance copywriter en werkt wanneer kan vanuit het buitenland.

Lars

Watch out for this one! Lars is pas afgestudeerd videograaf en video-editor. In plaats van te kiezen voor een vaste baan besloot hij naar Barcelona te gaan om zijn eigen stijl verder te ontwikkelen en alleen voor projecten te werken die hij ècht vet vind. Hij werkt in Barcelona voor lokale en Nederlandse opdrachtgevers.

Jordi

Nog voordat Jordi afstudeerde had hij al een eigen onderneming. Fit Dutchies begon als platform en groeide al snel uit naar een bedrijf. Inmiddels kan hij zijn onderneming steeds vaker combineren met zijn passie voor reizen. Jordi is overigens niet alleen founder, manager  en content creator van Fit Dutchies. Hij is ook in te huren als fotograaf en helpt merken met het opzetten van influencer marketing.

Jon

Momenteel woont Jon in Barcelona waar ze werkt met lokale samenwerkingen voor haar blog Blonde on a Bike, ze is freelance tekstschrijver (o.a. voor LINDA.) en werkt verder voor veelal Nederlandse projecten. Binnenkort verruild ze, samen met haar vriend, een paar maanden Barcelona voor Berlijn – gewoon omdat het kan!

Hannah Sophia

Een fotografe die ook nog prachtige teksten schrijft. Hannah Sophia is Visual Storyteller. Zo maakt ze (social) content voor verschillende merken en schrijft ze o.a. voor Linda. reizen. Ze heeft gewerkt vanuit verschillende plekken in Azië, Mexico, Peru en Chili.

Esmeralda

Haar vriend kreeg een baan op Curacao en Esmeralda twijfelde geen moment. Ze pakte haar spullen en verhuisde van Amsterdam naar de andere kant van de Atlantische oceaan. Daar begon ze haar freelance carrière als content creator. Een job die ze overal ter wereld remote zou kunnen doen, maar voorlopig is Curacao haar thuis!

Laurie

Nadat Laurie de opleiding communicatie heeft afgerond in Tilburg, is zij zich gaan richten op het afnemen van levensinterviews. Het podcast kanaal Bekant werd geboren en is genomineerd geweest voor de Eindhoven Cultuurprijs. Dit heeft haar in de kijker gezet en zodoende is Laurie ook het schrijven in gerold. Eind augustus vertrekt ze voor onbepaalde tijd naar Afrika, om daar te onderzoeken of het haar lukt om daar Digital Nomad te worden.

Lennard

Lennard Toma is een organisatiepsycholoog die Keytoe heeft geholpen te veranderen naar een vrije soort organisatie. Hij is nu KeytoeY begonnen met een van de oprichters van Keytoe, dat andere organisaties helpt te veranderen naar plekken waar mensen graag willen werken. Hij heeft een podcast getiteld: Hoe dan?! En zijn boek over alle problemen bij een andere soort organisatiecultuur komt in november 2018 uit.

Suzanne

Suzanne is zelfstandig ondernemer en digital nomad sinds 2016. Met haar PR- en contentbureau SuusjeHQ helpt Suzannebedrijven aan meer exposure. Op haar blog Vrije Meid deelt ze daarnaast haar persoonlijke verhalen over reizen en ondernemen.

Myra

Ik ben eigenlijk gewoon ernstig goed in het creëren van creatieve content; en al helemaal in de vorm van woorden. Want schrijven, dat is nu eenmaal mijn lievelings. Dat ik al dit geweldigs vanuit het prachtige, wilde en magische Ierland mag doen, is de kers op de taart!

Silke

Meet Silke, een new-bee in remote werken. Ze heeft haar baan als eventmanager opgezegd, haar hebben en houden verkocht, om met 1 koffer vol spullen naar Spanje af te reizen. Sinds maart 2018 woont ze in Valencia en werkt ze keihard aan het opzetten van een modern makelaarskantoor, Open Door Valencia.

Sjanett

Podcast host, online entrepreneur en lifecrafting coach. Sjanett zei een academische carrière als gedragswetenschapper vaarwel. Ze startte LoveFitFood en verkocht haar huis om als digitale nomade op avontuur te gaan. Tegenwoordig coacht ze ondernemers in haar mastermind jaarprogramma’s en geeft ze leiderschapstrainingen in het bedrijfsleven.

Liv

Liv Krake (1989) is freelance (eind)redacteur & copywriter én in te huren voor social media en marketing. Ze werkt overal en nergens, zolang ze haar laptop en een internetverbinding heeft, zou bijna de hele wereld over reizen maar komt altijd terug voor kaas, is dol op het ontdekken van nieuwe muziek en prachtige plekken in de natuur.

Sanne

Sanne is recent afgestudeerd aan de Willem de Kooning Academie waar ze Leisure Management heeft gestudeerd. Op dit moment is ze bezig met het opzetten van haar online marketing community genaamd Girlbosses en dat doet ze vanuit het mooie Kopenhagen. Voor Meetings in the Sun verzameld ze de beste plekken uit de stad, om deze met jou te delen.

Arthur

Arthur is co-founder van Flexpat: een start-up waarmee hij Digital Nomads voorziet van tips en tools die nodig zijn om locatie-onafhankelijk te werken. De programma’s organiseert hij op meerdere plekken in de wereld. Voor Meetings geeft hij een inkijk in die tips.

Sandra

Al meer dan 10 jaar reist ze de hele wereld over. Sinds kort heeft ze haar eigen bedrijf Where Will She Go opgericht en levert ze teksten, vertalingen en een stukje social media management aan haar klanten. Sandra is nieuwsgierig naar het Digital Nomad leven en zal de komende tijd gaan ontdekken of dit iets voor haar is. Ze is dan ook een deelnemer van de Nomad Cruise 2018: een 12 dagen durende Digital Nomad conferentie op zee. 

Mark

Mark Daamen is een echte rasondernemer. Sinds 2004 heeft hij al vijf succesvolle bedrijven opgezet, welke stuk voor stuk in een korte tijd flink gegroeid zijn. Sinds 2014 investeert hij in diverse Blockchain projecten en begeleidt hij van over de hele wereld Nederlandse ondernemers die met hun bedrijf willen groeien. Verder reist hij rond op zijn motor naar plekken waar hij kan wandelen, skiën en genieten van de ruige natuur.